parikan suroboyoan

Dino minggu mlaku-mlaku nang pasar wonokromo. Muter-muter golek sepatu temune nang pasar turi.
Atiku seneng chatting karo arek wedok sing ngakune koyo wulan guritno. Dijak ketemu tibakno rupane koyok mpok nori